KidsFinest : Kinderkleding koopjes voor jongens en meisjes

Kinderkleding OnlineKinderkleding Online bij de kindermode specialist

KidsFinest.nl is er voor je als je nieuwe kleding voor je kinderen nodig hebt.
De kleding die je vindt op KidsFinest.nl zijn voor jongens en meisjes en handgemaakt.

Mooie kindermerken

Voor jongens en meisjes zijn er kledingstukken te vinden van de merken Kids On The Moon, NoSweet en MiszkoMaszko. Je kunt allerlei kledingstukken op deze site vinden: Voor jongens krijg je T-shirts, truien en broeken in de maten 80 t/m 134. Voor meisjes zijn er T-shirts, truien, rokjes, jurkjes, broeken, schoenen en jumpsuits, ook in de maten 80 t/m 134.
Vooral MiszkoMaszko is een erg kleurrijk merk. Op de t-shirts staan verschillende prints en de broeken zijn heel leuk versierd met figuurtjes en kleurtjes. Voor meisjes zijn er ook nog MiszkoMaszko rokjes, die net als de broeken versierd zijn met vele kleurtjes en figuurtjes.

De meisjesschoenen zijn van het merk EFVVA en te krijgen in de maten 24, 25 en 26.
Deze schoenen zijn erg vrolijk. Het eerste paar schoenen lijken op een soort sandaaltjes, maar zijn toch iets anders maar wel lekker voor de zomer, het tweede paar lijkt qua uiterlijk op balletschoentjes (ze zijn ook open) en het derde paar zijn dichte schoentjes die je kind(eren) door het hele jaar heen zou kunnen gebruiken.
Behalve deze verschillende, leuke kleren zijn er ook een paar grappige knuffeltjes. Deze knuffels hebben niet één, maar twee koppen, eentje boven en eentje beneden. Dat maakt de knuffels zo leuk, want nu zijn het eigenlijk twee knuffels in één.
Ook kan je accessoires vinden op KidsFinest. Deze zijn bedoeld voor meisjes.
Je kunt dan kiezen tussen speldjes en elastiekjes van het merk Kollale. Op de speldjes en elastiekjes staan vooral mooie bloemen.

Bezorging

Als je kinderkleding online bestelt op KidsFinest, betaal je in Nederland voor een brievenbuspost zonder Track & Trace €2,50 en in België €4,50. Voor een pakketpost met Track & Trace betaal je in Nederland €6,50 en in België €7,50. Vanaf €100,- aan bestellingen hoef je geen verzendkosten te betalen. De levertijd van een product duurt 1 tot 2 werkdagen en PostNL bezorgt de bestelling van dinsdag t/m zaterdag. Voor meer informatie over de levering kun je terecht op de site.
Dus nu hoef je niet meer in je vrije tijd ergens naartoe, want KidsFinest heeft alles voor je kind(eren) online staan!