NLP Practitioner op zijn best bij NLP-voor-de-verandering.com

 

Wat is NLP
De afkorting staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren dat betekent dat u door middel van bepaalde technieken leert beter met uzelf en uw omgeving te communiceren. U werkt met uw eigen ervaring en leert datgene dat u wilt overbrengen te doen in een kalme, doch duidelijke manier.

In de leer bij
Waar zou u beter kunnen leren voor NLP Practitioner dan bij iemand die daadwerkelijk door alle fasen heen gegaan is om zelf alles over dit vak te leren? Zoals een ervaringsdeskundige dus, iemand die weet waarover hij praat. Op zijn website NLP-voor-de-verandering.com vertelt Marco Honkoop uitgebreid over het feit hoe hij gekomen is bij NLP.

Online studeren
Marco Honkoop – NLP Practitioner biedt zijn studenten de mogelijkheid om online te studeren. Het nadeel dat u niet persoonlijk met hem contact heeft, zoals bij klassikaal studeren, wordt opgeheven zodra u zich verdiept in alle voordelen. Deze online cursus is zo uitstekend opgezet, dat u als bij geen ander lesorgaan op een zeer uitgebreide maar tegelijkertijd duidelijke manier leert hoe u zich verder kunt ontwikkelen binnen het Neuro Linguïstisch Programmeren.
Het studiepakket
Het online studiepakket bestaat uit:
-verschillende audio- en video-opnamen voor nog meer duidelijkheid en levendigheid
-verschillende handleidingen en checklists

Marco Honkoop - NLP
-levenslang abonnement met de ledensite
-ontspanningsoefening in de vorm van hypnose
-30 dagen garantie

Andere voordelen
Met het aanleren van deze zelfhulpmethode kunt u zich bevinden op een zeer breed werkgebied. U kunt mensen motiveren en doet dit op een vriendelijke doch duidelijke manier. U geeft overzicht in iemands leven en leert men om te gaan met zijn eigen emoties en gedachten. Net zoals u zelf heeft geleerd. En net zoals de heer Honkoop zelf heeft geleerd. NLP kunt u zien als een soort doorgeefluik van emoties en ervaringen, doch op een zodanige manier dat het altijd past bij de mens over wie het ter plaatse gaat.

Wees er snel bij, de nieuwe cursus begint in maart 2014. Wanneer u zich voor 31 januari aanmeldt, profiteert u nog van een vroegboekkorting en kunt u ook deelnemen aan de speciale Strategie-sessie. Deze vindt plaats in Rotterdam en is fiscaal aftrekbaar. Reageert u snel en investeer in uw persoonlijke toekomst!