Taxibedrijf i-Taxi Almere, Wellicht Het Goedkoopste Van Heel Nederland

Taxibedrijf i-Taxi Almere, Wellicht Het Goedkoopste Van Heel Nederland

taxi almereVoordelig Met De Taxi in Almere Kan Nu Met ITaxi.nu!

Reizen met de taxi, vaak denken mensen aan de hoge kosten welke hierbij voorop komen te staan, al gaat het maar om een klein stukje vervoer van A naar B.

Maar nu is er een nieuwe organisatie ontstaan, de I-Taxi uit Almere.

I-Taxi┬┤s Concurerende Prijs/Kwaliteit Beleid!

Deze taxidienst is ontwikkeld door jonge ondernemers met al uitgangspunt goedkopere taxidiensten aanbieden, waar comfort en veiligheid voorop staan.

Er kunnen diverse keuzes worden gemaakt uit het soort dienst taxi.

Hierbij gaat het om het aantal personen welke vervoerd kunnen worden.

Zo is er de I travel, voor ongeveer 1 tot 4 personen, waarbij een vaste prijs wordt gehanteerd. Zo komt u als reiziger niet voor een verassing te staan, wanneer u op de plaats van bestemming bent.

Wanneer u veel met de taxi reist, dan is het voordeliger om een klantenkaart aan te schaffen. Dit is gratis te doen, waarbij u maar liefst 15% korting* krijgt op een rit. Voor meer informatie, vraag uw chauffeur.

Ook worden er geen extra kosten berekend omtrent het reserveren van een taxi voor vervoer en de bagage die meegenomen wordt.

taxi almere schipholVoordelige Taxi Almere Schiphol

Vervoer door de I-taxi vanuit Almere is ook mogelijk door diverse vliegvelden, zoals Schiphol, maar ook buitenlandse vliegvelden kunnen in aanmerking komen. Ook hierbij gelden weer vaste tariefkosten. Een taxi Almere Schiphol is de goedkoopste van alle taxibedrijven uit de omgeving en wellicht heel Nederland.

Zakelijke Taxi Vervoer

Voor ondernemers welke van A naar B vervoerd moeten worden binnen bepaalde tijd, is er de speciale I-Business taxi en is ook hierbij ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant, want het gaat hierbij om een zakelijke auto, zowel qua buitenkant alsmede binnenkant.

Daarnaast nog opties voor grotere gezelschappen, welke in een grote auto worden vervoerd en een pakket bezorgdienst, welke ook wel een uitkomst is!

Voor alle bovengenoemde taxi-opties gelden ook weer de vaste tarieven, gratis reserveren en het meenemen van bagage.

Betalen, hoe dan?

Het betalen kan niet alleen cash, maar ook via de pinpas of creditcard.

De I-taxi uit Almere is 24 uur per dag beschikbaar, zodat u op elk gewenst tijdstip op tijd bij uw afspraak kunt zijn.

Mocht er sprake zijn van uitval met de trein zodat u genoodzaakt bent de taxi naar huis of elders naartoe te nemen, dan kan dit vergoedt worden door de NS. Zo bent u tegen vele ongemakken voorzien van extra zekerheid/veiligheid.